2ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας

“Πρώτες βοήθειες Ψυχικής Υγείας για μαθητές & γονείς για τον covid-19”.

Δευτέρα 22/2 3η τηλε-συνάντηση γονέων & κηδεμόνων, με θέμα : “Πρώτες βοήθειες Ψυχικής Υγείας για τον covid-19”. Υπενθυμίζουμε ότι η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τις επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας της Αμκε Ίασης και της ΜΚΟ KINITRO. Η εκπαίδευση αυτή είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας και ο φορέας όσο και οι επαγγελματίες που τον στελεχώνουν έχουν μακρόχρονη εμπειρία σε εκπαιδεύσεις. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τις δράσεις των φορέων στο διαδίκτυο αλλά και στα συνημμένα φυλλάδια, καθώς και στο βίντεο που φρόντισαν να μας αποστείλουν.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ. και θα λήξει στις 12.00 μ.μ. Για να “παρευρεθείτε” θα πρέπει να πατήσετε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο : https://us02web.zoom.us/j/88208516313?pwd=WmhmdTRjbEszN2J1aVpNSzliU1haUT09

Σας προτείνουμε να ελέγξετε την προσβασιμότητα σας, τόσο στο σύνδεσμο όσο και στην πλατφόρμα zoom, πριν την προγραμματισμένη ώρα, καθώς ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε μια γρήγορη εγκατάσταση λογισμικού, ειδικά εάν η συσκευή που θα επιλέξετε δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για σύνδεση στο zoom. Στη συνέχεια αναγράφεται το meeting ID και ο κωδικός πρόσβασης/ passcode. Το passcode ενδέχεται να σας ζητηθεί κατά την σύνδεση.
Meeting ID: 882 0851 6313
Passcode: 096584

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *