2ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας

«Διαχείριση των συγκρούσεων, εντός και εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος» / 30-3-2023 (Αίθουσα Εκδηλώσεων, 17&30 – Ενημερωτική, επιμορφωτική, συμβουλευτική συνάντηση με γονείς)

Με τη βεβαιότητα του κοινού ενδιαφέροντος για την επιμορφωτική – συμβουλευτική υποστήριξη των γονέων των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της Αγίας Βαρβάρας και με βάσητις ανάγκες του σχολείου σας, τις οποίες που μας υποδείξατε,προγραμματίσαμετην πρώτη συνάντηση με γονείς, κυρίως των μεγάλων τάξεων, με θέμα «διαχείριση των συγκρούσεων, εντός και εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος».

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στο πλαίσιο του Έργου «Είμαστε Όλοι Μαζί» αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο δράσεων με σκοπό την υποστήριξη της σχολικής κοινότητας,για την επιτυχίατης οποίας αξιοποιεί τα επιστημονικά στελέχη του Δήμου και τη συνεργασία με επιστημονικούς  φορείς. Οι ενημερωτικές επιμορφωτικές συμβουλευτικές συναντήσεις με τους γονείς πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα στελέχη του Δήμου και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η συνάντηση με τους γονείςτου 2ου Δημοτικού Σχολείου έχει προγραμματιστεί στις 30 Μαρτίου 2023 στις 17.30μ.μ.

Συνεργαζόμενοι, η Διεύθυνση του Σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και Παιδείας του Δήμου, μπορούμε να έχουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Εντός αυτού του πλαισίου, σας παρακαλούμε να συμβάλετε στην οργάνωση της συνάντησης  σε χώρο του σχολείου σας και στην ενημέρωση των γονέων.

Είμαστε στη διάθεσή σας  για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση.  

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ. ΜΙΧΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *